Najnovšie recenzie zo sekcie IP kamery
- zatial sa nepokazil
ten obraz nezodpoveda kvalite co sa piše, ale da sa nato pozerat, treba si uvedomiť že rýchlosť prenosu je okolo 300kb/s. otáča sa s opozdenim asi 1s., digitálne približenie je uz dosť slabé.
Kamera splna to co som ocakavala
Lahka instalacia
Pekny obraz
Spolahliva
Nemam co vytknut
Všetko ľahko nainštalované a rozchodene za pár hodín (cca 1-2h čistého času-ked sa neráta kabeláž). Zakúpil som aj dva ďalšie dodatočne kamery, z ktorých jedna bola s anténou na WiFi. Tu som však nevedel ako napojiť iba cez WiFi, tak je tiež napojená cez kábel. Dom a záhrada sú teraz pod dozorom, hoci HD rozlíšenie veľmi nestačí, vzdialenejšie tváre sú nerozoznatelne a pri pátraní by obrázok z kamery veľmi polícii nepomohol.
Žiaľ jedna z kamier mala prasknutý plast okolo focusu, našťastie bez vady na obraze. V celku však produkt odporúčam, lebo pomer cena ku kvalite je solídny.
Reakcia značky EVOLVEO
děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
Kameru EVOLVEO Detective WIP 2M SMART lze připojit do kabelové sítě LAN ke kamerovým systémům Evolveo Detective řady Smart nebo lze kameru připojit samostatně k WiFi prostřednictvím mobilní aplikace Smart Life.
Pokud jedna z kamer měla vadu ihned při rozbalení, je potřeba se na nás bez dalšího odkladu obrátit, abychom s Vámi mohli vyřešit výměnu za nový kus.
V případě potřeby se na nás můžete obrátit prostřednictvím naší technické podpory na adrese [email protected] .
Přeji Vám hezký den.
Základné funkcie monitorovania a detekcie pohybu a osob plní dobre. Pomer cena výkon je výborný. Doporučujem na záznam histórie využívať SD kartu kapacita 64GB je dostatočná pre bežné použitie.
- Slusna kvalita za cenu
- Moznost pozerat LIVE cez internet
- Automaticke trackovanie za pohybom, moznost vybrat zonu ktora sa ma ignorovat (napr. cast ulice)
- Notifikacie o pohybe (po zapnuti)
- funkcie: nocny rezim, svetlo, mikrofon/reprak, alarm, otacanie
- zatial nic
ok
- jednoduchá inštalácia a ovládanie
- super
- Kvalitné
Po odskúšani u známeho som neváhal a kúpil kvalitné
Pochopiteľné menu, postačujúce pre nenáročného klienta, kvalita zobrazenia stačí.
- pekny obraz
Výkonná kvalitná kamerka
Mam už viacero týchto wifi kamier. A na základe ich kvality a spoľahlivosti som sa rozhodol pre ďalší nákup.
- elegantný
Bez toho to nejde?
- Komplexný obraz
Kvalitne spracovanie, aktualna aplikacia, siroke moznosti vyuzitia, moznost pridania dalsich kamier, jednoducha obsluha, sparovanie a spojazdnenie cca 5 minut od rozbalenia. Detekcia pohybu, notifikacie, siroky zaber, uzasna kvalita obrazu (nocny rezim som zatial neotestoval). Dovodom nakupu bola potreba obcas dozriet na kocura. Chcel som sa pochvalit kolegom, co som vsak zatial nemohol spravit prave vdaka dokonalemu obrazu a neupratanej izbe :D
Danu znacku mi odporucil prave jeden z kolegov, ktory ma sice starsi model, ale taktiez je s nim nadmieru spokojny.
Vrelo odporucam.
Mála praktická kamera s magnetickým alebo nalepovacím prichytením, jednoduchá inštalácia, určite odporučam :)
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »