Najnovšie recenzie zo sekcie IP kamery
- dobrá cena
- široký uhol záberu a čistý obraz
- hliníkové telo, odolná, výborne IP krytie
- Za danú cenu vynikajúca kamera
- Chýba časové nastavenie -monitorovania pohybu
Kamera pracuje perfektne jednu už mám preto som kúpila aj túto vonkajšiu. Som spokojná
- Kamera veľmi dobre sníma ako aj cez deň aj v noci,dáta ukladá na pamäťovú kartu,inštalácie a nastavenie je veľmi jednoduché . Som s ňou veľmi spokojný a plní účel
- Žiadne..za túto cenu je to veľmi dobrá kamera
- spokojnosť s výrobkom...čo som očakával, to splnil
- 100% dostupnost kamery
- Kvalitny obraz
- Nocne videnie
- Trochu nemotorne ovladanie pohybu kamery, obcas nereaguje, alebo naopak sa kamera uplne otoci do hranicnej pozicie, ale da sa to vycvicit.
- Opticky zoom chyba, ale to je ina cenova kategoria
Vybral som tuto kameru na zaklade pouzivatelskych skusenosti v eshope a nelutujem. 100% spolahlivost s pripojenim aj po x mesiacoch, netreba kameru vobec restartovat, stale je online. Kvalitny obraz, da sa digitalne nazoomovat a pozriet si nejaky detail, opticky zoom kamera nema. Ovladanie pohybu kamery je trochu krkolomne, ale to je asi jedina drobna vycitka. Inak velka spokojnost.
kamera sa po pár minútach zarosila, nebolo cez ňu nič vidieť, zlodej by si užil
- Kamera je ľahko konfigurovatelná a jednoducho ovládateiná, kvalita obrazu je velmi dobrá
Je to kvalitny výrobok.
- Super
Na to že to má 5 MP to má slabú kvalitu obrazu. Mám staré kamery 5 rokov 4 MP a máju lepší obraz.
Za tú cenu veľmi kvalitný obraz, až som bol prekvapený
- za tú cenu veľmi dobrá kamera
- úplne super poslúži aj ako detská kamera
- upozornenia v aplikácii
- veľmi pekne zvládnutá aplikácia "Tapo" aj v sk jazyku
- pekný obraz cez deň a aj ako nočná kamera
- možnosť nastavenia "mŕtvych zón", kde kamera nebude spúšťať alarm a oznámenia
- možnosť sťahovať videá udalostí len pri pripojení mobilu k rovnakej sieti, ako je kamera alebo pokiaľ je zaplatené predplatné, myslím, že okolo 2 € / mesiac
funguje ako ma
Dobrý obraz jednoduché pripojenie a vela možnosti nastavenia vrátane prepojenia na Apple home kit
- Kvalitný kamerový systém za dobrú cenu
- Dobry obraz a zuk
- Dobre funkcie
- Jednoducha inštalácia
Dobrý pomer cena výkon. Odporúčam pre beznu domácnosť, jednoznačne postacuje. Pekný obraz vo dne v noci.
- Jednoduché oživenie.
- Pekný obraz.
- Cena.
- Príliš málo možností nastavenia.
- Softvér by mohol byť prepracovanejší, ale za tú cenu OK.
- Chýbajú preddefinované polohy kamery.
- Platené cloudové služby, čo je v tejto cenovej relácii normálne.
Lacné, ale za tú cenu veľmi dobré. Ak nemáte vysoké nároky na SW vybavenie, odporúčam.
ok
- Spokojná
- moznost otacania priamo v aplikacii
- uspanie kamery jednym kliknutim
- moznost fungovania z powerbanky aj siete
uz druhy kus mame, velmi dobra kamera, da sa do nej vlozit MicroSD karta, pripojite ju do appky, nasledne na wifi a mozte sledovat, co sa deje, ked nie ste doma. Vyhovuje nam moznost si otacat kameru ako potrebujeme priamo v appke, taktiez spatne sledovanie videa, jeho stiahnutie aj priamo moznost robit fotky cez jednu ikonu v appke.
- super kamera s ešte viac super funkciami.
- oplatí sa zaplatiť ich Tapo care. Pridá to ešte viac užitočných funkcií do kamery
- Možno trochu slabý reproduktor ale to sa dá čakať pri takom malom rozmere. Mal som viacero kamier a všetky sú na tom s hlasitostou približne rovnako.
super by bolo keby TP-link vymyslel externý vonkajší reproduktor ktorý by sa dal napojit na kameru. A prečo chcem silnejší reproduktor? Pretože som si nastavil aby keď mi pes vkroči na trávnik tak sa pustí "alarm" kde sa dá nahrať vlastná nahrávka. Teraz ked mi môj milovaný psík chce urobiť potrebu na môj trávnik tak ho kamera automaticky odoženie s mojim nahraným hlasom
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »