Najnovšie recenzie zo sekcie IP kamery
- Kameru sa mi nepodarilo spojazdniť ani pri použití 2 sim kariet od rôznych mobil. operátorov. Kameru som vrátil, ani na pobočke mi nevedeli pomôcť.
Pracuje bez problémov, jednoduché pripojenie do siete, dobrý pomer cena-výkon.
Kvalitné
- Kvalita za dobrú cenu
Ok
Zariadenie pracuje správne.Túto kameru som si vlastne vybral preto,že podobné typy čo som zakúpil s číny cez Temu tak nefungovali-všetky boli vadné.Doporučujem Alzu!!
- Klasická mini kamera
- Veľké meškanie , minimálne 7 sekúnd neskorší obraz
- Za tuto cenu super kamera naslapana funkciami
- IR nocny rezim
- automaticke nahravanie na SD kartu pri pohybe
- jednoducha integracia do Home Assistant
- siroke zorne pole
- RTSP stream len v 720p :( FullHD (alebo QuadHD u novsieho modelu) len cez aplikaciu
Za tu cenu max. spokojnosť
Za mňa spĺňa všetky očakávania čo som mal.
- Veľmi pekne užívateľské prostredie
- Jednoduché a intuitívne ovládanie
- Dobrý pomer cena/vykon
- Rýchle uvedenie do prevádzky
- Prehľadná aplikácia Tapo
- Za tú cenu AI detekcia pohybu, osôb (avšak treba sa pohrať s citlivosťou)
- Pri zapnutom nahrávaní iba počas AI detekcie nie je potreba veľkej SD karty
- Pomalší procesor kamery alebo nevyladený firmware, čo mi spôsobovalo dlhšie načítanie live videa a záznamu z karty
- Nemá PoE
Zakúpené v akcii za cenu 39€. Za tú cenu môžem vytknúť len dlhšie načítanie live videa a záznamu z karty. Som zvyknutý na rýchlejšie reakcie kamery.
Super obraz
- Malá, kompaktná kamerka.
- Kvalitný obraz a široký uhol záberu. V noci so slabým prisvietenim pekný obraz.
- Super kamera za tu cenu
- kvalita obrazu, aj v noci
- Vyhoda wifi
- Jednoduché ovládanie
- Prehľadná aplikácia
- Možnosť uloženia záznamu a prehratia v apk aj bez cloudu.
Úplne dokonalá interiérová kamera. Ukladá záznam v aplikácii aj bez potreby cloudu.
Som velmi spokojny
Verk 13120
Pridané: 16. mája 2024
(naposledy upravené 16. mája 2024)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
Kamera je ok, len hmoždninky na uchytenie kamery o stenu su velmi malicke, musim si dokupit vacsie, silnejšie.No a aj nabijacie baterky by mohli byt sucastou balenia, aj tie si este musim dokupit.
Dobrý pomer cena výkon
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »